| Bloggadress: pastorsblogg.blogspot.com | Svedjeholmskyrkans webbplats: svedjeholmskyrkan.se |

tisdag 1 juni 2010

Jesusmanifestationen i Stockholm 22 maj



Vi var ett härligt gäng från församlingen som anslöt till himlatåget i Sundsvall på väg mot Jesusmanifestationen i Stockholm. Det var första gången jag åkt med ett himlatåg. Kanal 10 hade hyrt in tre tåg från olika delar av landet för att hjälpa folk att komma till manifestationen.
Tåget från norr med 6 vagnar fylldes med förväntansfulla passagerare. Vi bad och prisade Gud tillsammans och använde tågets högtalare. I cafévagnen serverades "himlagott" kaffe för alla kaffesugna. Framme i Stockholm gick vi till ett av de många friluftsmöten som hölls runtomkring i stan. Det som var slående var den friska frimodiga tonen och öppenheten för den helige Ande.
Vi gick sedan tillsammans i ett lånt tåg med tusentals andra mot Kungsträdsgården där vi fortsatte prisa Gud och be för Sverige tillsammans med 25000 andra. Vi började med att tillsammans bekänna vår kristna tro utifrån den apostoliska trosbekännelsen. Ett av de starkaste inslagen var då vi tillsammans böjde våra knän och bad för Sverige. Mötet höll på nästan tre timmar med ett varierat innehåll av sånger, böner och apeller. Allt i en anda av ödmjukhet och förkrosselse inför läget i landet, med bönen om att Gud skall förlåta oss och se i nåd till landet Efter drygt två timmar började vi gå tillbaka mot Centralstation där himlatåget
väntade på oss. Nästa år är tanken att det i varje landskap skall ordnas en Jesusmanifestation.
Vi i Örnsköldsvik är tillfrågade om att ordna en för Ångermanland. Jag tror att detta är något mycket viktigt och värt att arbeta för. Om hans folk kommer samman för att be och söka Herren så har han lovat att svara och sända helande till vårt land, vår ort. Att tillsammans som Guds folk ge vår uppmärksamhet till Jesus är en proklamation som hörs både i himlen och på jorden. All ära till Jesus.

1 kommentar:

  1. Vad kul att du börjat med bloggen! Hoppas du får många besökare!

    SvaraRadera